top of page

Пластикові вікна VS Алюміній

Металопластикові вікна хоч і відрізняються від алюмінієвих, але все ж таки дуже схожі. Тому слід розібратися, щоб зробити вибір на користь того чи іншого профілю.



Схожість:

Так само як і пластикові вікна, алюмінієві можуть бути розстібними, розсувними та похило-зсувними. Вікна можуть бути виконані не тільки у звичайному білому варіанті - різна ламінація пластикових та фарбування алюмінієвих вікон підійдуть до будь-якої архітектурної будівлі.

Алюміній може бути як холодний (його використовують як правило для виробничих приміщень, неопалюваних альтанок і вітрин магазинів), так і теплий. Пластикові вікна також теплі.

Такі вікна можна використовувати в будь-якому склінні, будь то квартири, теплиці або зимові сади.

Відмінності:

Алюмінієві конструкції легкі, мають відмінну стійкість, яка не дозволяє вікнам потрапляти під несприятливий вплив навколишнього середовища: дощі, висока або низька температура повітря. Попадання на поверхню вікон таких хімічних речовин як різні кислоти, розчинники та олії також не страшні, адже вони ніяк не можуть зіпсувати структуру та зовнішній вигляд алюмінієвого профілю.

Металопластикові вікна при правильній експлуатації та догляді також можуть прослужити своїм господарям понад 40 років.


У будь-якому випадку, компанія Glasshouse пропонує найкращі варіанти віконних систем. Наші менеджери проконсультують Вас з усіх питань та запропонують оптимальний варіант саме для вашої оселі.

Comments


bottom of page